Lyö vetoa nyt

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Speedy Bet arvostaa, että luotat tietosi meille, ja haluamme olla täysin avoimia mitä teemme tietojesi kanssa. Tässä tekstissä kuvailemme käytäntöjä, jotka koskevat pelejä, sovelluksia, ohjelmistoja, verkkosivustoja, sovellusliittymiä (sovellusohjelmointirajapinnat), tuotteita ja palveluita ("Palvelut"). Lähtökohtana on, ettet koskaan ylläty siitä, mitä teemme tietojesi kanssa.

Tämä käytäntö kertoo mitä tietoja keräämme, kuinka me niitä käytämme, kuinka voit hallita tietojasi ja kuinka me suojaamme henkilökohtaisia tietojasi. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota rohkeasti yhteyttä meihin osoitteessa [email protected]

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Hero Gaming, maltalainen yritys, jonka rekisteröity osoite on Level 0, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, SPK 1000 St Julian's, Malta.

TIEDOT, TARKOITUS, LAILLINEN PERUSTA JA VARASTOINTI

Keräämme seuraavat tiedot, kun käytät Palveluamme:

  1. Tilitiedot

Tietotyyppi: nimi, syntymäaika, puhelinnumero, osoite. Kuvaus ja tarkoitus: Nämä tiedot ovat tarpeen tilin luomiseksi ja voidaksemme tarjota Palveluita. Niitä käytetään myös ilmoittamaan tarjouksia sinulle, jos olet suostunut siihen. Laillinen perusta: Perusteltu kiinnostus, sopimuksen täyttäminen, suostumus. Varastointi: 6 vuotta tilisi sulkemisen jälkeen. Jotkut tiedot varastoidaan 10 vuoden ajan lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.

  1. Asiakkaan asianmukaiset huolellisuus -tiedot

Tietotyyppi: ammatti, tulolähde, todistus laillisesta omaisuudesta, poliittisesti haavoittuvainen henkilö, kansainväliset ja / tai taloudelliset seuraamukset, yrityksen tai omaisuuden hallussapito, tuomioistuimen päätökset, maksukyvyttömyys, verotiedot. Kuvaus ja tarkoitus: Voimme kerätä tietoja taustastasi suoraan sinulta tai julkisesti saatavien tietojen avulla AML / CFT-tarkoituksiin tai huolehtimisvelvollisuutemme täyttämiseksi. Laillinen perusta: Lakisääteinen velvoite. Varastointi: 6 vuotta tilisi sulkemisen jälkeen. Jotkut tiedot varastoidaan 10 vuoden ajan lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.

  1. Poissulkeutumiseen liittyvät tiedot

Kuvaus ja tarkoitus: Jos pyydät poissulkeutumista suoraan kanssamme tai järjestelmän kautta, jonka kanssa asioimme, käsitellään tietojasi pyynnön yhteydessä. Et voi vastustaa tätä käsittelyä sinä aikana, kun olet poissulkeutunut. Laillinen perusta: Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen. Varastointi: Tietoja poissulkemisesta tallennetaan poissulkemisen ajaksi tai pidempään, jos laki sitä vaatii.

  1. Käyttäjätiedot

Tietotyyppi: Suositut pelit, tapahtumahistoria, vuorovaikutus palveluiden kanssa, käytettävien laitteiden ja / tai tietokoneiden kanssa, IP-osoitteet, selain, kieli, käyttöjärjestelmä, viitatut verkkosivut / vieraillut sivut, sijainti, evästeiden tiedot. Kuvaus ja tarkoitus: Tätä tietoa käytetään pelikokemuksen parantamiseksi tai joidenkin Palveluiden ominaisuuksien käyttöön ottamiseksi. Käytämme kerättyjä tietoja parantaaksemme ja optimoidaksemme Palveluita ja luodaksemme uusia Palveluita. Voimme esimerkiksi käyttää tietoja vianetsinnässä suojautuaksemme tulevaisuuden ongelmilta, suorittaaksemme tietoanalyysejä, testejä, tutkimuksia ja luodaksemme uusia toiminnallisuuksia ja palveluita. Laillinen perusta: Perusteltu kiinnostus, suostumus. Varastointi: 2 vuotta tietojen keräämisen jälkeen.

  1. Antamasi tiedot

Kuvaus ja tarkoitus: Jos otat meihin yhteyttä kysymyksillä, osallistuaksesi kyselyyn, kilpailuun tai tarjoukseen, keräämme myös tämän yhteydessä antamasi tiedot, kuten nimesi, yhteystietosi ja kaikki viestit. Poikkeuksellisissa olosuhteissa saatamme joutua käsittelemään pankkitilisi tietoja palautusta varten, jolloin tiedot poistetaan heti palautuksen jälkeen. Laillinen perusta: Suostumus. Varastointi: 2 vuotta tietojen yleisen keräämisen jälkeen, mutta viestinnän luonteesta riippuen joudumme ehkä tallentamaan sen kauemmin.

HENKILÖTIETOJEN ERITYISLUOKAT

Emme kerää mitään erityisiä henkilötietokategorioita sinusta (tämä sisältää tietoja etnisyydestä, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksista, seksuaalielämästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, poliittisista näkemyksistä, ammattiliittojen jäsenyydestä, terveystiedot, geneettiset ja biometriset tiedot). Emme kuitenkaan voi sulkea pois sitä, että lähetät tällaiset tiedot yhteydenpidossa kanssamme ja että nämä tiedot käsitellään yhteydenpidossa sinuun.

TURVALLISUUS JA VARASTOINTI

Meillä on vahvat tietoturvatoimenpiteet henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi, esim. salaus- ja tietoturvakäytännöt. Pääsy henkilötietoihisi on rajoitettu henkilöille, joilla on laillinen tarve käyttää niitä. Olemme perustaneet menettelyt käsitelläksemme epäiltyjä henkilötietoon liittyviä tapahtumia, ja meitä vaaditaan ilmoittamaan asiasta sinulle ja kaikille sovellettaville viranomaisille.

Käytämme SSL-salausalgoritmeja suojataksemme maksu- ja korttitietosi samoin kuin suurin osa maailman suurimmista pankeista ja rahoituslaitoksista. Varmistamme, että kaikki talletukset ja nostot ovat täysin suojattuja maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardin (PCI) avulla, mikä tarkoittaa, että täytämme sovellettavat vaatimukset, että maksujärjestelmämme ovat sertifioituja.

Henkilötietojasi tallennetaan Maltan palvelimille.

EVÄSTEET

Sivustomme käyttää evästeitä. Eväste on pieni osa ohjelmistoa, joka lähetetään selaimeesi. Evästeiden avulla voimme kerätä tietoja palvelumme käytöstä ja käyttäjäystävällisen palvelun tarjoamisesta. Voit lukea lisää evästeiden käytöstä evästepolitiikassa.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KOHTEET

Verkkosivumme sisältää linkkejä sekä paikallisille että / tai kansainvälisille kolmansien osapuolien verkkosivustoille (heidän luvalla). Nämä linkit ja näiden sivustojen tiedot eivät kuulu meille, joten emme ota vastuuta näistä sivustoista, niiden sisällöstä, palveluista, tarjouksista jne. Kun vierailet kolmansien osapuolien sivustoilla, pätee kyseisten sivustojen oma tietosuojakäytäntö.

Kuinka me kommunikoimme kanssasi

Käytämme tietojasi, kun meidän on lähetettävä palveluviestejä sinulle ja kun vastaamme sinulle, kun olet alun perin ottanut yhteyttä meihin. Käytämme tietosi myös ilmoittaaksemme sinulle uusista ominaisuuksista, tarjouksista ja tuotteista, jotka uskomme mielenkiintoisiksi sinulle. Voit hallita sitä, mitä markkinointia me lähetämme ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai lopettamalla tilauksen uutiskirjeisiimme. Muista, että Internetissä välitetyt tiedot voidaan lähettää yli kansallisten rajojen, vaikka lähettäjät ja vastaanottajat ovat samassa maassa. Tämä voi johtaa siihen, että meille lähettämäsi sähköpostiviestit, jotka sisältävät tietojasi, voidaan lähettää maan kautta, jossa tietoturva ei ole yhtä suuri kuin asuinmaasi.

Kuinka jaamme tietoja

Tietosi voidaan (tässä käytännössä kuvattuja tarkoituksia varten) siirtää tai luovuttaa kenelle tahansa Hero Gaming -konsernin yritykselle. Jaamme tietoja myös kumppaneiden kanssa, jotka käsittelevät meidän tietoamme, tämän käytännön sääntöjen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Nämä kumppanit tarjoavat meille globaaleja palveluita, kuten tietotekniikkaa, maksuja, asiakaspalvelua, markkinointia, data-analytiikkaa, tutkimusta ja markkina-analyysiä. Teemme yhteistyötä kumppanien kanssa, jotka tarjoavat meille analytiikka- ja mainospalveluita. Tämän ansiosta saamme apua ymmärtämään, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa palveluiden kanssa, Internet-mainosten kanssa ja mitata tällaisten mainosten tehokkuutta. Nämä yritykset voivat käyttää evästeitä ja vastaavaa tekniikkaa kerätäkseen tietoja vuorovaikutuksesta Palvelujen ja muiden verkkosivustojen ja sovellusten kanssa. Voimme jakaa henkilötietoihin perustuvia tilastotietoja nimettömässä muodossa muiden osapuolten kanssa.

KANSAINVÄLISET SIIRROT

Jotkut kumppaneistamme sijaitsevat ETA: n ulkopuolella, joten henkilötietojesi käsittely voi edellyttää tietojen siirtoa ETA: n ulkopuolelle. Kun siirrämme henkilökohtaisia tietojasi ETA: n ulkopuolelle, varmistamme, että tarjotaan vastaavaa suojaustasoa varmistamalla, että yksi riittäviksi katsotuista turvatoimenpiteistä toteutetaan. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja mekanismista, jota olemme käyttäneet siirtäessämme henkilötietojasi ETA: n ulkopuolelle.

OIKEUTESI

Sinulla on oikeus:

  • Pyytää meitä vahvistamaan, että käsittelemme tai emme käsittellä sinua koskevia henkilökohtaisia tietoja, ja jos me niin teemme, sinulla on oikeus käyttää näitä henkilötietoja ja käsittelyä koskevia tietoja.
  • Pyytää meitä korjaamaan tietosi.
  • Pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Joskus emme voi tehdä sitä, esimerkiksi jos on olemassa laillista velvoitetta, jota meidän on noudatettava.
  • Pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä.
  • Pyytää meitä antamaan henkilötietosi (jotka olet antanut meille) rakenteellisessa, laajalti käytetyssä, koneella luettavassa muodossa tai (jos on teknisesti mahdollista) siirtää ne suoraan toiselle henkilötietojen rekisterinpitäjälle, mikäli tämä ei vaikuta muiden kielteisiä oikeuksia ja vapautta.
  • Vastustaa tiettyä käsittelyä, esimerkiksi kun tietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten.
  • Peruuttaa suostumuksesi tapauksissa, joissa hoito perustuu suostumukseen.

Sinulla on myös oikeus valittaa asianmukaiselle tietosuojaviranomaiselle. Maltan toimivaltainen viranomainen on tieto- ja tietosuojavaltuutetun toimisto (OIDPC), mutta toivomme, että pystymme ratkaisemaan keskinäiset riidat. Kun käytät oikeuksiasi ottamalla yhteyttä meihin, saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja auttaaksemme meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan, että sinulla on oikeus käyttää henkilötietojasi (tai käyttää hyväksesi muita oikeuksiasi).

YHTEYSTIEDOT TIETOJENKÄSITTELIJÄLLE

Hero Gaming Ltd

Level 0, Spinola Park

Triq Mikiel Ang Borg

St. Julian's SPK1000

Malta

{{BrandEmail}}

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN PÄIVITTÄMINEN

Päivitämme tietosuojakäytäntömme pitääksemme tiedot ajankohtaisena. Jos päivitykset tarkoittavat, että tarvitsemme sinulta uuden suostumuksen, tulemme pyytämään sellaista sinulta.

Viimeksi päivitetty: 21.07.2020