Lyö vetoa nytKirjaudu sisään

Tietosuojaseloste

Hero Gaming Tietosuojaseloste

Hero Gamingille avoimuus on todella tärkeää. Arvostamme sitä, että luotat henkilötietosi meille ja haluamme olla avoimia sen suhteen mihin niitä tarvitsemme.

Tässä Tietosuojaselosteessa kerromme pelien, sovellusten, ohjelmistojen, verkkosivustojen, sovellusliittymien, tuotteiden ja palveluiden tietosuojakäytäntöjä ("Palvelut"). Saat tietoja keräämistämme tiedoista ja siitä miten käytämme niitä, annamme sinulle mahdollisuuden valvoa tietojamme sinusta ja siitä miten pidämme ne  turvassa.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta tai mistään siihen liittyen, otathan yhteyttä  meihin sähköpostitse [email protected]

Kuvaamme tässä tietosuojaselosteessa erityisesti:

  • Tietoa mitä keräämme
  • Miten käytämme kerättyjä tietoja
  • Miten kommunikoimme kanssasi
  • Miten tietoja jaetaan
  • Oikeuttasi saada pääsy sinua koskeviin tietoihin ja oikaista niitä
  • Tietojen säilyttämistä
  • Turvallisuuden edistämistä
  • Kansainvälisiä operaatioita ja tiedonsiirtoa
  • Yksityisyyden suojaa
  • Keitä olemme ja miten voit olla meihin yhteydessä

 

Tieto mitä keräämme

Kun käytät palvelujamme, keräämme sinulta tietoja alla mainitun listan mukaisesti.

 

Sinulta saadut tiedot

Käyttäjätiedot

Vaadimme joitakin tietoja rekisteröinnin yhteydessä, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, syntymäajan, puhelinnumeron ja asuinmaan. Tämä on tärkeää tietoa ‘Tunne asiakkaasi’ käytännön mukaisesti ja se on osa rahanpesun vastaisia käytäntöjä, jotka ovat voimassa niin Maltalla kuin myös UK:ssa. Ole hyvä ja tutustu 4th Anti-Money Laundering Directive - direktiiviin. Muuta tietoa emme kerää rekisteröinnin yhteydessä.


Ottaen huomioon meille asetetut tiukat lakisääteiset velvoitteet kysymme myös ammatin ja tulonlähteen. Saattaa olla tilanteita, joissa sinua pyydetään myös toimittamaan meille asiakirjatodisteita todistamaan, että käytät vain laillisia varoja.

 

Lisäinformaatio


Jotta voimme parantaa kokemuksiasi tai ottaa käyttöön tiettyjä palvelun ominaisuuksia, voimme kerätä tarvitsemiamme lisätietoja, kuten tietoja  koskien sinun pelin pelaamisasetuksia ja maksutapahtumahistorian.

Jos otat meihin yhteyttä tai osallistut kyselyyn, kilpailuun tai mainoskampanjaan, keräämme antamasi tiedot, kuten nimesi, yhteystietosi ja viestisi.

 

Tietoja kolmannen osapuolen palveluista


Jos päätät yhdistää tilisi palveluihimme toisen palvelun kautta, voimme saada tietoja toisen palvelun kautta. Esimerkiksi, jos muodostat yhteyden Facebookin kautta, saatamme saada tietoja, kuten nimesi, profiilikuvan, iän, kielen, sähköpostiosoitteen ja muita mahdollisesti vaadittavia tietoja.

 

Maksu- ja korttitiedot


Maksujen vastaanottamiseksi sinun on annettava tietyt tunnistamis- ja todentamistiedot, kuten nimesi, luotto-, pankki- tai muun kortin numero, kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVV-koodi, pankin numero ja e-wallet-kirjautumistiedot. Nämä tiedot ovat salattu ja lähetetään hyväksymisen jälkeen takaisin siten, ettei korttisi numero paljastu. Sujuvan käytön takaamiseksi, säilytämme kortin neljä viimeistä numeroa ja kortin kortin myöntäjän nimen ja yhteystiedot.

 

Tiedot, jotka saamme palveluistamme

Vastaanotamme seuraavia tietoja samalla kun käytät palvelujamme.

 

Paikkatieto

Saatamme myös saada likimääräisen sijaintisi IP-osoitteestasi.

 

Käyttötiedot


Kun käytät palveluitamme, saamme käyttötietoja. Tämä sisältää tietoja vuorovaikutuksestasi palvelujen kanssa, esimerkiksi kun tarkastelet tai haet sisältöä, luot tai kirjaudut tilillesi, keräät bonusta tai pelaat peliä.


Keräämme myös tietoja laitteista ja tietokoneista, joita käytät palvelujen käyttämiseen, mukaan lukien IP-osoitteet, selaimen tyyppi, kieli, käyttöjärjestelmä, viittaava verkkosivu, sivustot joilla vierailet, sijainti ja evästetiedot.

 

Evästetiedot


Verkkosivustomme käyttävät "evästeitä". "Eväste" on ohjelmisto, joka voidaan lähettää tietokoneellesi. Evästeiden ansiosta voimme kerätä tietoa siitä, miten verkkosivustojamme ja palveluita käytetään ja miten niitä voidaan hallita tehokkaammin. Evästeiden kautta kerätty tieto voi sisältää:

  • päivämäärän ja kellonajan, million käytät verkkosivustoamme;
  • katsomasi sivustot ja mahdolliset lataukset, joita voit tehdä sivujemme kautta;
  • onko katselu tai lataus onnistunut
  • internet-sivuston tai verkkotunnuksen internet-osoite, jolla käytät sivujamme  
  • koneen käyttöjärjestelmä, jolla käytät sivujamme sekä verkkoselaimen tyyppi ja versio.

 


Jos haluat hylätä kaikki tai tietyt web-sivuston käyttämät evästeet, voit muokata selaimesi asetuksia tämän mukaisesti. Jos kuitenkin hylkäät kaikki evästeet, et ehkä voi käyttää joitain verkkosivustollamme tarjolla olevia palveluita. Voit myös asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle, kun saat evästeen, jolloin voit valita, haluatko hyväksyä sen. Huomaathan kuitenkin, että jos toimit näin, tämä saattaa vääristää palvelun ja vastaanottamiesi tietojen laatua.

Miten käytämme kerättyjä tietoja

Käytämme keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin.

 

Palvelujen tarjoaminen ja ylläpito


Keräämiemme tietojen avulla pystymme tarjoamaan palvelut sinulle ja noudattamaan käyttöehtoja koskevaa sopimustamme kanssasi. Esimerkiksi meidän on käytettävä tietojasi tarjotaksemme sinulle pelaajan hallintapaneelin ja tarjoamaan sinulle pelisuosituksia, bonuksia ja muita merkityksellisiä markkinointikampanjoita.

 

Palveluiden ja tuotteiden parantaminen


Käytämme kerätyjä tietoja palveluiden parantamiseen ja personointiin sekä uusien palveluiden kehittämiseen. Käytämme esimerkiksi tietoja virheiden vianmääritykseen ja suojaamiseen. Lisäksi suoritamme tietojen analysointia, testausta ja tutkimuksia sekä kehitämme uusia ominaisuuksia ja palveluja.


Kun annat meidät kerätä sijaintitietoja, käytämme näitä tietoja tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelun ominaisuuksia.

Käytämme myös tietojasi johtopäätösten tekemiseen, jotta onnistuisimme näyttämään sinulle olennaisimman sisällön. Voimme esimerkiksi esitellä sinulle suosikkipelejäsi pelisisällön yläosassa.

 

Kolmannen osapuolen verkkosivut


Mitkään tällaiset linkit eivät ole meidän hyväksymiä. Emme ota minkäänlaista vastuuta tällaisten verkkosivustojen sisällöstä, käytöstä, saatavuudesta, tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Huomaathan, että tällaisten muiden sivustojen sisäänkirjautumisen yhteydessä siirryt heidän tietosuojakäytäntöjen alaisuuteen.
Verkkosivustomme voivat toisinaan sisältää linkkejä sekä paikallisiin että kansainvälisiin kolmannen osapuolen tarjoamiin sivustoihin saatuamme heiltä luvan. Mitkään tällaiset linkit eivät ole meidän hyväksymiä, eikä meillä oli minkäänlaisia tarkempia tietoja tällaisissa verkkosivustoissa ja heidän tarjoamissa palveluista. Emme hyväksy minkäänlaista vastuuta tällaisten verkkosivustojen sisällöstä, käytöstä, saatavuudesta, tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Huomaa, että tällaisten muiden sivustojen sisäänkirjautumisen yhteydessä siirryt näiden muiden sivustojen tietosuojakäytännön alaisuuteen.


Kolmas osapuoli ei saa linkittää mitään ulkopuolista verkkosivustoa verkkosivustollamme ilman etukäteistä kirjallista suostumusta.

 

Miten kommunikoimme kanssasi


Käytämme tietojasi tarvittaessa, jotta voimme lähettää sinulle palveluilmoituksia ja vastata sinulle, kun otat meihin yhteyttä. Käytämme tietojasi myös uusien ominaisuuksien tai tuotteiden mainostamiseen, jotka voivat meidän mielestä kiinnostaa sinua. Voit hallita markkinointiviestintää ja useimpia palveluilmoituksia tilisi ilmoitusasetuksista tilin tai sähköpostin "Peruuta" -linkin kautta.

 

Sähköpostin käyttö viestintään


Kaikki sähköpostiviestit tarkistetaan rutiininomaisesti viruksista. Sähköpostiviestien yhteydessä voimme hylätä, viivästyttää tai poistaa sellaisten sähköpostiviestien sisältöä, joka on luonteeltaan, sisällöltään tai sisältää liitetiedostoja, jotka voivat häiritä järjestelmäämme tai koska ne voivat aiheuttaa tietoturvaongelmia, kuten viruksia. Voimme myös suodattaa sähköpostiviestejä, jotka sisältävät tietyä sisältöä sillä perusteella, että sisältö on loukkaavaa tai sähköposti ei ole toivottavaa tai se on roskapostia. Tietyissä tilanteissa tämä voi valitettavasti johtaa "viattomien" sähköpostiviestien tuhoamisen, mutta yritämme vähentää tällaisia tapahtumia.


Otathan huomioon, että internetin kautta lähetetyt tiedot voidaan teknisesti lähettää kansainvälisten rajojen yli myös silloin, kun tietojen lähettäjä ja vastaanottaja sijaitsevat samassa maassa. Näin ollen sinuun liittyviä henkilökohtaisia tietoja voidaan välittää sellaisen maan kautta, jonka tietosuojan taso on alhaisempi kuin asuinmaassasi.

 

Miten tietoja jaetaan

Ulkoinen käsittely


Siirrämme tietoja tytäryhtiöillemme, palveluntarjoajillemme ja muille yhteistyökumppaneille, jotka käsittelevät tietoja ohjeidemme mukaisesti ja noudattaen tätä käytäntöä ja asianmukaisia luottamuksellisuutta ja turvatoimia. Nämä kumppanit tarjoavat meille palveluja maailmanlaajuisesti, kuten tietotekniikka, maksuja, markkinointia, tietojen analysointia ja tutkimuksia.

Analyysi- ja mainospalvelut


Työskentelemme kumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat meille analyysi- ja mainospalveluja. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa palveluiden kanssa, tarjoavat meille mainoksia internetissä ja mittaavat mainosten tehokkuutta. Nämä yritykset voivat käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita kerätäkseen tietoja vuorovaikutuksestasti palveluihin ja muihin verkkosivustoihin ja sovelluksiin.


Voimme jakaa ei-henkilökohtaisia tietoja, jos sitä ei voida kohtuudella käyttää yksilön tunnistamiseen. Voimme valmistaa tällaisia tietoja tutkimus- tai tilastotarkoituksiin.

Emme siirrä henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin tai muuhun kuin edellä mainittuun tarkoitukseen.

 

Oikeudellisten syiden vuoksi tai haittojen estämiseksi


Rajoittamatta tämän tietosuojakäytännön sisältämiä tietoja, meillä on velvollisuus paljastaa sinuun liittyviä henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, jos tiedot ovat tarpeen muun muassa seuraavista tarkoituksista:

  • petosten tai muiden rikoksen estämiseksi, havaitsemiseksi tai poistamiseksi;
  • jos se on tarpeen kansallisen tai yleisen turvallisuuden vuoksi.
  • kansallisten talousarvio-, raha- tai verotusasioiden vuoksi
  • suojelemaan ja puolustamaan oikeuksiamme ja omaisuuttamme tai käyttäjien oikeuksia
  • suojelemaan väärinkäytöksiltä, väärinkäytöltä tai palvelun luvattomalta käytöltä;
  • suojelemaan palveluntarjoajien henkilökohtaista turvallisuutta tai omaisuutta (esim. jos annat itsestäsi vääriä tai harhaanjohtavia tietoja tai yrität esiintyä jonakin toisena henkilönä);
  • mihin tahansa tarkoitukseen, joka voi olla välttämätöntä minkä tahansa sopimuksen vuoksi, jonka olet tehnyt kanssamme; kuten laissa edellytetään.


Meidän käytäntömme on ilmoittaa sinulle oikeudellisista prosesseista, jotka haluavat tutustua tietoihisi, kuten hakutuloksiin, tuomioistuinten tilauksiin tai määräaikoihin, ellei meitä ole lain mukaan kielletty. Tapauksissa, joissa tuomioistuimen määräys määrittelee ilmoittamisajan, toimitamme viivästys ilmoituksen ilmoittamisajan päättymisen jälkeen.

 

Oikeus saada pääsy sinua koskeviin tietoihin ja oikaista niitä


Tarjoamme tilillesi asetuksia ja työkaluja, joilla pääset käsiksi ja hallitsemaan henkilötietojasi alla kuvatulla tavalla riippumatta siitä  missä asut.

 

Tietojen käyttö ja vieminen

Kun kirjaudut tilillesi, pääset käsiksi henkilötietoihisi mukaanlukien valikkoon.

 

Tietojen muuttaminen ja poistaminen

Asetuksissa voit muuttaa henkilötietojasi. Voit esimerkiksi muokata antamiasi henkilötietojasi tai poistaa tilisi, jos haluat.


Jos päätät poistaa tilisi, otathan huomioon, että tapahtumatietojen, kuten pelien aikana tallennetujen tietojen, poistumisessa voi kestää jopa 30 päivää. Tämä johtuu  niiden järjestelmien koosta ja monimutkaisuudesta, jota käytämme tietojen tallentamiseen.


Tunnustamme oikeutesi tulla unohdetuksi, mutta meillä on rahanpesun estämisestä johtuva lakisääteinen velvoite säilyttää kaikki asiakkaan tunnistamiseen tarkoitetut henkilökohtaiset tilitiedot, kuten nimesi ja osoitteesi sekä kaikki rekisteröinnin aikana kerätyt asiakirjat sekä maksutapahtumat viimeisen 5 vuoden ajan tilin sulkemisen jälkeenkin. Tiedoksesi, että tätä määräaikaa voidaan pidentää vielä viidellä vuodella toimivaltaisten viranomaisten tekemällä erityisellä ilmoituksella.

 

Tietojen mukauttaminen tai rajoittaminen


Tarjoamme tilin asetuksia ja työkaluja tietojen käytön valvomiseen. Voit esimerkiksi rajoittaa yksityisyys asetusten avulla, kuinka tietosi näkyvät muille palvelun käyttäjille. Ilmoitusasetusten avulla voit rajoittaa saamiasi ilmoituksia meiltä.


Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käyttämistä suoramarkkinointitarkoituksiin. Katso ilmoitusasetuksistasi, kuinka voit hallita markkinointiviestintääsi uusista peleistä ja tuotteista. Tutustu myös evästeiden käyttötapoihin, tarkistaaksesi, kuinka me ja kumppanimme käyttävät evästeitä ja vastaavia tekniikoita mainontaan.

Jos haluat tietää tarkemmin oikeuksistasi, ole hyvä ja ole yhteydessä meidän tietosuojavastaavaan sähköpostitse [email protected], ja harkitsemme pyyntösi sovellettavien lakien mukaisesti. Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu paikalliselle tietosuojaviranomaiselle tai Maltan tietosuojavastaavalle.

 

Tietojen säilyttäminen


Pidämme tilitietojasi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, niin kauan kuin tilisi on olemassa, koska tarvitsemme sitä hallinnoidaksemme tiliäsi. Joissakin tapauksissa, kun annat meille tietoja palveluiden ominaisuudesta, poistamme tiedot sen jälkeen jos tietoja ei enää tarvita. Säilytämme myös tietoja sinusta ja palveluistasi niin kauan kuin se on välttämätöntä oikeudellisista syistä ja haitan estämiseksi, kuten kerroimme kohdassa ’’Miten käytämme tietoja ja miten tietoja jaetaan.

 

Turvallisuuden edistäminen


Käytämme kerätyjä tietoja palveluiden, käyttäjien ja muiden osapuolten turvallisuuden edistämiseen. Voimme käyttää tietoja esimerkiksi käyttäjien todentamiseen, turvallisten maksujen helpottamiseen, petosten ja väärinkäytösten estämiseen, oikeudelliseen pyyntöön tai vaatimukseen vastaamiseen, tilintarkastusten suorittamiseen ja sääntöjemme noudattamisen varmistamiseen.


GDPR:n piiriin kuuluvien henkilötietojen osalta luotamme useisiin oikeusperustoihin liittyen tietojen käsittelyyn.

 

Tietoturva


Pyrimme pitämään tietosi turvassa ja ryhdymme tekemään kaikki kohtuulliset toimenpiteet, jotta suojaamme luottamukselliset tiedot. Tarkistamme ja parannamme säännöllisesti teknisiä, fyysisiä ja hallinnollisia menettelytapoja, jotta henkilötietosi suojataan mahdollisimman hyvin. Nämä kattavat seuraavat alueet kuten kulunvalvonnan, todentamisen, tarkastuksen, valvonnan, hälytykset, tietojen tallennus ja varmuuskopiointi- ja lähetysstandardit. Näin varmistetaan ettei tietoihin ole luvatonta pääsyä tai niihin eri kohdistu virheellistä käyttöä tai lainvastaista tuhoamista tai vahingossa tapahtuvaa menetystä.


Turvallisuuspolitiikkamme, sääntöjemme ja teknisten toimenpiteidemme tarkoituksena on suojata henkilökohtaiset tiedot, jotka ovat hallinnassamme. Kaikki työntekijämme ja kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijät, joilla on pääsy ja jotka liittyvät henkilötietojen käsittelyyn, ovat lisäksi velvollisia noudattamaan näiden henkilötietojen luottamuksellisuutta ja noudattavat käytännesääntöjä, jotka edellyttävät heitä noudattamaan yksityisyyden periaatteita.

Internet ei kuitenkaan ole luonteeltaan turvallinen ja sen kautta  lähetetyt tiedot saattavat joutua kolmansille osapuolille luvattomasti. Mikään tietolähetys- tai tallennusmenetelmä ei ole täysin turvallinen,  jos sinulla on turvallisuuteen liittyvä huolenaihe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Kansainväliset operaatiot ja tiedonsiirrot

Toimimme kansainvälisesti ja siirrämme tietoja muihin maihin tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin.


Me luotamme useisiin oikeusperustoihin, jotta henkilötietoja voidaan siirtää laillisesti ympäri maailmaa. Näihin kuuluvat sinun suostumuksesi, EU:n ja USA:n sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain tietosuoja ja EU:n komissio hyväksyvät mallisopimuslausekkeet, jotka edellyttävät tietosuojaa ja tietosuojaa. Voit saada kopioita mallin sopimusehdoista ottamalla meihin yhteyttä.

 

Yksityisyyden suoja


Tietosuojakäytäntömme on tietosuojalain (Maltan lain 440 luku) mukainen, minkä tahansa tulevan tietosuojalainsäädännön, jonka Maltan lainsäätäjä voi antaa ajoittain, ja kaikki muut EU:n tietosuojalainsäädännöt, mukaan lukien, mutta ei rajoitettu yleiseen tietosuojasääntöön (GDPR).

 

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa milloin tahansa erityisesti silloin, kun lakisääteiset velvoitteet sitä edellyttävät, tai käyttäjien tietoturva niin vaatii. Kaikkista tällaisista muutoksista kerrotaan täällä ja kerromme miksi käsittelemme henkilötietojasi.

Ilmoitamme asiasta ennen kuin teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön ja annamme sinulle mahdollisuuden tarkistaa muutettu käytäntö ennen kuin päätetät, haluatko käyttää palveluja edelleen.

 

Ketä olemme ja miten voit olla meihin yhteydessä

Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia liittyen tietosuojakäytäntöömme liittyen ole hyvä ja ole yhteydessä meidän asiakaspalveluun  [email protected].

Jos asut Euroopassa, Englannissa tai Svetisissä Hero Gaming, maltalainen yritys kontrolloi henkilötietojasi ja tarjoaa sinulle palvelut. Jos haluat tietää tarkemmin lakisääteisistä oikeuksistasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa [email protected]

 

Et voi käyttää sivua maassasi